Nyhetsbrev desember 2012

Det har vært vinterlig ute en stund og velforeningen har gått over i vintervedlikeholdsmodus. Som alltid er det Gjervan som har ansvar for brøyting og strøing. De har gjort dette i mange år nå, men det kan fortsatt glippe på rutinene hos dem også. Dersom du opplever at kvaliteten på disse tjenestene ikke er tilfredsstillende ber vi om at du melder det til undertegnede slik at vi kan sørge for at standarden opprettholdes.

Grilling på skøytebanen 1. juledag.

Skøytebanen er flittig i bruk av store og små og på 1. juledag er det mange som er ivrige ekstra ivrige etter å prøve skøytene som lå under juletreet.  Styret tenkte det kunne være hyggelig å få til noe sosialt på skøytebanen og sørger derfor for at det vil være varm grill der kl 12.00 1. juledag. Grillmat må medbringes av den enkelte.

Gassbeholdere i garasjene

Styret har sett at enkelte oppbevarer gassbeholdere til grill og skibrenner i garasjene. Gass skal ikke under noen omstendighet oppbevares i garasjene. En gassbeholder som eksploderer ved en eventuell brann i garasjene kan forårsake enorme ødeleggelser. Gass skal oppbevares utendørs.

Grunnprøver

Enkelte har sikkert lagt merke til boreriggen som har vært på ulike steder på området. Det er Multiconsult som utfører grunnprøver på oppdrag fra NVE. Det er ingen dramatikk i dette.

Gjenstående vedlikehold

I sommer virket det som alle i anleggsbransjen hadde alt for mye å gjøre og det var derfor vanskelig å få tak i folk til å utføre alt vedlikeholdet vi ønsket å utføre før høsten var over oss. Det førte dessverre til at ikke alt ble ferdigstilt før vinteren.  Vi er blitt lovet at det utestående arbeidet skal fullføres så snart det er praktisk mulig til våren.

 

Styret ønsker alle

GOD JUL OG GODT NYTTÅR!

 

Last ned som pdf: Nyhetsbrev desember 2012