Nyhetsbrev mars 2014

I dette nyhetsbrevet kan du bl.a. lese om Årsmøtet og blokkerte kloakkrør.

Årsmøtet

Årets årsmøte blir 8. april. Formell innkalling kommer senere. Har du forslag du ønsker å fremme for årsmøtet må disse være styret i hende før 12. mars kl 16.00. Forslag kan sendes på e-post til leder@nordslettveien.no eller på papir til
Nordslettveien Velforening
Nordslettveien 7
7038 Trondheim

Dersom du ønsker å sitte i styret kan du melde din interesse til valgkomitéen - Kirsten Westgård (nr 48) eller Christian Smith-Raaen (nr 191).

Fett i avløpssystemet

Et av kloakkrørene i området gikk tett for en tid tilbake og vi opplevde at kloakk kom opp av kummene. Kommunen rykket ut for å spyle opp blokkeringen. Til alt hell fikk ingen kloakk inn i huset, men det kunne ha skjedd. I følge kommunen var det til dels mye fett og sand i systemet.

Fett er avløpssystemets verste fiende. Det samler seg i rørene og kan skape blokkeringer slik vi opplevde. Hell derfor aldri fett direkte i vasken eller toalettet. Du kan f.eks. helle stekefett og olje over i en tom melkekartong, la det stivne og kaste det i restavfallet.

MC-parkering i garasje

Det er ledig parkeringsplass for moped e.l i garasje B5. Det er en vanlig garasjeplass, som deles med en annen leietaker. Leien er p.t kr 425 per halvår. Ta kontakt med Garasjeansvarlig dersom du er interessert.